Hakkımızda

BONİ KİMYA, İstanbul'da 15.000mt2 alanada  bulunan bir Türk üretici firmadır. Ürün yelpazemiz, bebek bezi, yetişkin bezi, ıslak mendil, hijyenik ped, bebek alt açma, medikal yatak örtüsü, kulak çubuğu, vazelin, bebek pudrası, bebek şampuanı ve bunun gibi diğer bebek bakım ürünlerini kapsar.

 

Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve Balkan bölgelerinde 35'ten fazla ülkeye ihracat yapmaktayız. Dünya çapında bilinen hammadde üreticilerinden birinci sınıf hammaddeler kullanıyoruz.POMİKS, BRAVO, BABY NICE ve BONI markalarımızla müşterilerimize hizmet vermekteyiz.     Şirketimiz farklı pazar taleplerini adapte etmek için çeşitli markalara, ambalaj tasarımlarına ve boyutlara sahiptir.

 Müşterimizin istekleri doğrultusunda özel isim ve tasarımlarla onlara özel üretimler yapıyoruz.

20 yıllık üretim tecrübemiz ve sıkı Kalite Kontrol Sistemimiz, her zaman en iyi kaliteyi sağlamak için titizlikle test edilen yeni ve sürdürülebilir ürünlerin geliştirilmesiyle sürekli çalışmamızı sağlar. Boni Kimya 4 büyük markasıyla *** POMIKS***BRAVO***BABYNICE ****BONİ*** Dünyanın bir çok büyük ülkelerinin pazarında yer edinmiş, Ar-Ge’ye ve farklı ülkelere yaptığı yatırımlarla sektördeki yerini sağlamlaştırarak büyümeye devam etmektedir.